Banner

Web Design

Uw bedrijf op het internet wilt u dezelfde unieke uitstraling geven als bijvoorbeeld uw briefpapier, brochures en visitekaartjes. De mensen van DATCON hebben ruime ervaring in het ontwerpen van websites die passen bij uw bedrijf.

Een ontwerp moet meer zijn dan alleen een visitekaartje of digitale brochure. Het moet vooral functioneel, krachtig en een unieke binding worden met uw overige bedrijfsuitingen.

Heeft u specifieke wensen of vragen. Wij staan ervoor open!

 

Huisstijl Ontwerp

Hoe zien uw brieven en facturen eruit als ze worden verstuurd? Hoeveel visitekaartjes deelt u gemiddeld per maand uit? En uw unieke product, is daar een brochure van beschikbaar?

Allemaal zaken die te maken hebben met huisstijl.

Een huisstijl zegt iets over een bedrijf. Er is in de meeste gevallen sprake van een achterliggende gedachte. Waarom die kleuren? Waarom dat beeldmerk of lettertype?

Maar een huisstijl kan ook productgebonden zijn. Een uniek product verdiend een logo, wat bij veelvuldig gebruik herkend gaat worden en meteen onlosmakend verbonden wordt aan dat unieke product.

DATCON heeft veel ervaring in het produceren van huisstijlen en alles wat daarmee te maken heeft. Heeft u al nagedacht over een huisstijl of wilt u uw huisstijl veranderen?

Met onze one-stop-shop formule kunnen wij ook uw bedrijfs website meteen perfect aansluiten op de huisstijl.

 

Drukwerkbegeleiding

Met het drukken van briefpapier, visitekaartjes, brochures en/of overige marketing gerelateerde drukwerk kunt u vaak wel wat begeleiding gebruiken.

Ook die expertise is voorhanden bij DATCON. En dus kunt u ervan uitgaan dat uw drukwerk perfect bij u wordt afgeleverd. Dat alles tegen zeer scherpe prijzen.

Wij werken samen met meerdere drukkerijen, daarom kunnen wij tegen de voordeligste prijs leveren. Simpel.

Vraag eens, geheel vrijblijvend, een offerte op en vergelijk zelf.

Wist u dat wij van tijd tot tijd ook leuke aanbiedingen* hebben?
Combinatiepakketen met bijvoorbeeld 1000x briefpapier, 250x visitekaartjes en een ontwerp voor uw website. Dit alles tegen een zeer voordelig starters tarief. Wilt u aan het pakket iets toevoegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De one-stop-shop formule werkt...in uw voordeel!

* Onze lopende akties worden altijd op de homepage vermeld.