Banner

Hosted Services

Wij bieden flexibele en aanpasbare hosted services die weinig investering nodig hebben. Die helpen om zowel kleine als grote bedrijven goed te laten communiceren en hun werknemers efficiënter en effectiever hun werk te laten doen.

 

Web Hosting

Bij ons huurt u schijfruimte op internet om uw website te publiceren (webhosting). U krijgt uw eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen.

> Lees meer...

 

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 2007. Het voordeel is dat u uw e-mail, agenda en contacten gemakkelijk met collega's of vrienden deelt. Daarnaast maakt u gebruik van zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen.

> Lees meer...

 

Domeinregistratie

In het kader van de one-stop-shop formule kunnen wij ook zorgdragen voor het registreren van uw domeinnamen.

> Lees meer...

 

CMS

DATCON levert standaard het gratis complete Joomla.

Content oftewel inhoud is waar het om draait. Met Joomla is uw website gemakkelijk actueel te houden. Overigens beperken wij ons niet tot Joomla. Vraag gerust naar de andere mogelijkheden.

 

Het onderhoud zelf doen

U kunt Joomla snel en eenvoudig zelf makkelijk onderhouden. Kunt u werken met bijvoorbeeld Microsoft Word, dan kunt u ook met Joomla overweg.

> Lees meer...

 

Het onderhoud laten doen

Wij nemen het onderhoud van de website uit handen. Dit houdt ook in dat wij helpen bij het opmaken van bepaalde pagina’s. Dit alles gaat aan de hand van vooraf afgesproken consulturen.

 

Web Marketing

Het internet is een bijna ongelimiteerde ontmoetingsplaats voor mensen. Het is echter niet voldoende om alleen een internetsite te (laten) bouwen vanuit uw folders of bedrijfsinformatie. Het gaat erom dat u vindbaar bent voor uw potentiele klanten of werknemers. En als men u dan vindt... dit vervolgens leidt tot de gewenste actie.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U wilt beter gevonden worden in de zoekmachines? Dat kan met zoekmachine optimalisatie.

> Lees meer...

 

Search engine advertising (SEA)

U wilt direct meer bezoekers naar uw website trekken of de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten?

> Lees meer...